Blindfolded og intimt famlende

Af  Sexolog John Blakey 

Synet er, for de fleste af os, så stor en del af vores hverdag, at når det bliver frarøvet os, bliver vi nemt utrygge, selv i velkendte omgivelser. Men, da hele klassen skulle have bind for øjnene som et led i vores sexologuddannelse under sexolog Robert Lubarskis undervisning fik jeg ret hurtigt en anden fornemmelse.

GetThumbnail.ashx

Sexolog og optiker John Blakey. Du kan læse mere om ham her.

Vi sidder, ligger eller knæler på et gulv dækket af dyner og madrasser. Roberts stemme er betryggende og musikken får mig til at slappe af. Jeg er blandt venner, vi har delt hemmeligheder med hinanden, vist hinanden vores svagheder og sårbarheder. Jeg føler mig tryg.

Jeg har kun en vag fornemmelse af, hvem der stod omkring mig inden vi alle sammen fik bind for øjnene og drejede rundt, og Robert flyttede rundt med nogle af os. Jeg kan mere eller mindre orientere mig i forhold til lyden fra højtalerne, men alt andet hører til det ukendte.

Jeg rækker ud, forsigtigt, med den ene hånd og finder en del af et andet menneske. En fod, regner jeg det ud til at være. Og så mister jeg kontakt med den igen. Et par hænder finder mit ben. Instinktivt bevæger jeg mig imod dem, som en natsværmer til en flamme. Endnu et par hænder ligger nu på min overkrop. Det føles så skønt at være genstand for to menneskers forkælelse samtidigt. Det lyder måske lidt trivielt, men det er noget jeg aldrig har oplevet før.

2394250-mad-der-tnder--

Når man fratages synet, skærpes ens øvrige sanser, som er en af skribentens pointer, og det kan øge det erotiske nærvær

Jeg finder en hånd i mørket. En kvindehånd, lille og blød. Jeg tager den nænsomt i begge mine hænder som om den var mit kæreste eje. Jeg udforsker de slanke fingre med begge mine tommelfingre, og lader dem så glide over undersiden af hendes håndled. Uden at miste kontakt med den dyrebare lille hånd, vender jeg begge mine hænder med håndfladerne opad og hun lægger tillidsfuldt sine hænder i mine.  Jeg kører mine hænder over hendes håndled og op langs hendes underarme. Min partner kvitterer ved at spejle mine bevægelser og rækker ud mod mig langs min underarm. Vi skubber os længere ind mod hinanden så vi kan nå hinandens skuldre, halse, ansigter.

(Der burde tilføjes her, at jeg er gift og har levet i et fuldstændigt monogamt forhold de sidste 35 år).

Så melder de negative tanker sig og tvivlens magt tager overhånd. ’Burde jeg gøre det her?’ ’Overskrider jeg min partners grænser? Eller mine egne?’ ’Er det ok at nyde sådan et nærvær med en anden kvinde eller er det en slags utroskab?’ ’Er det tilladt at lægge følelser ind i det, eller burde jeg forholde mig følelseskold?’… ’Ud af hovedet og ind i kroppen’ – Jeg tvinger tanken frem – ’Lev i nuet’.

Jeg holder hendes ansigt i mine hænder og forestiller mig, at jeg kan kigge ind i hendes øjne. Mine fingerspidser hviler lige bag hendes ører og jeg kan mærke i hendes krop at det i hvert fald ikke er frastødende for hende. Det er ligesom hun smelter og giver sig hen, og så gør hun det samme ved mig.

bd9c43848cfa40979d435f50b2c195ac_COLOURBOX945938

Erotikken og sensualiteten kan forøges med et simpelt klæde for øjnene

Mine tommelfingre når hendes pande og masserer hende lige ved hendes tredje øje chakra, eller ’glabella’ som det hedder i anatomiens verden. Igen, spejler hun, og det giver en dyb afslappende følelse. Jeg lader mine tommelfingre glide ud over hendes pande, stryger ned over hendes kinder og samler dem på hendes hage, stille og roligt og afslappende.

Jeg lader mine arme glide ned langs hendes arme igen og tager hendes hænder i mine. Jeg løfter dem til min mund og stryger blidt op og ned ad hendes fingre med mine læber. Jeg synes at jeg fornemmer et lille støn af glæde fra min partner og det giver mig opmuntringen til at give mig hen til ren nydelse.

Og så åbner vi, og genkender hinanden, og latteren kommer spontant. Hun sender mig det smukkeste smil og vi krammer hinanden, holder om hinanden, kind mod kind. Vi har oplevet noget dybt og skønt sammen, og det har givet os en stærkere tilknytning til hinanden.

Tilegnet den skønne kvinde som jeg delte oplevelsen med…Hun ved hvem hun er :)

Hvis du ønsker en session hos John eller vil vide mere om ham, kan du trykke her.