Inspiration

 

Hvad brænder du for? Hvad får dig op af stolen? Hvad er meningen med livet (for dig og os)? Hvilke redskaber har du brugt for at komme fra ondt i livet til glæde ved livet? Lad os inspirere hinanden. Mail mig på jimmyhansen51@gmail.com og skriv “inspiration” i emnefelt. Send også meget gerne fotos og lignende.

190616

Hvis du kan skal læse en artikel i dag, vil jeg anbefale dig at læse den her om, hvordan homoseksualitet kan forenes med islam Information.

 

190616

“Mellem 35-50% af alle rygere udvikler før eller siden KOL”, står der på Lungeforeningens hjemmeside. Det er en lortesygdom, og de ramte har den resten af livet.

Læs en personlig beretning fra en mand, som fortæller, hvordan han i sin hverdag er påvirket af sygdommen Jyllands-Posten.

Juli 2015

Af Jimmy Hansen

Musik kan hensætte mit sind i en drømmeagtig tilstand, hvor jeg døsigt lader billeder af den begivenhed, som sangen repræsenterer, svømme ind over mig. Denne udgave af Hallelujah minder mig om min rejse med mit sexologihold fra vinteren 2012  til foråret 2013. Det var en af de største rejser, jeg har været på. Vi blev alle sammen klædt af eller nærmest skrællet af (ment positivt) og havde et helt specielt fællesskab. For mange af os var det første gang, at vi delte os selv på denne vis foran andre. Altså hvor der blev åbnet op for de ømme og lidt skamfulde ting, som ellers var blevet gemt langt ned i sindets hemmelige kældergange. For mit vedkommende betød denne rejse, at jeg fik et komplet andet og mere konstruktivt forhold til min krop, sind og seksualitet.

Marts 2015

Af Jimmy Hansen

I øjeblikket er jeg sygt inspireret af Brené Browns bog om sårbarhed, som hedder “Daring Greatly”. Den ryster posen, ganske enkelt. Jeg er skolet i emotionelt fokuseret terapi og er super glad for det på mange måder, men hun anskuer tingene (inderligheden og forbundetheden) med nogle – retorisk set – andre briller. Nemlig at være sårbar og turde være sårbar. Men hvad betyder det at være sårbar ifølge hende? Ikke helt det, jeg har defineret det som. Det er nemlig hele fundamenten for at mærke vores emotioner og følelser, så uanset om vi vil det eller ej, så er vi givet ved sårbarhed. Mit problem (et af dem) har været, at jeg har så højt et angstniveau for at mærke mine emotioner og følelser pga. rystelser tidligt i mit liv, og det er en af grundene til, at jeg er så nysgerrig på dem og bliver ved med at kredse om emnet. Hendes ord spidder mine forestillinger og på den absolut fede måde. Føler mig simpelthen så meget i live, når jeg læser det.

DSC_0431

 

 

Copyright © 2015 Jimmy Hansen. Powered by WordPress